Fie lauersen deler billeder efter sex ung våd fisse

Stiv pik i dansk fisse

Bloggeren Fie Laursen ønsker ikke at dele ud af sit sexliv og fortælle, hvem hun er sammen med. Hun har dog ikke noget imod at vise ærlige billeder af, hvordan hun ser ud efter sex, og det er Estimated Reading Time: 2 mins. Fie Lauersen viser på sin blog billeder af hvordan hun ser ud efter sex, og det er der en helt særlig grund til. ”Sådan ser jeg ud efter sex” lyder bloggeren Fie Laursens seneste indlæg. Her ønsker hun at sætte fokus på slutshaming skriver Ekstra cfea.dkted Reading Time: 1 min.

En knap så heldig udtalelse fra villaens såkaldte “konge”, Jeppe, fik en Fie Laursen til at bryde sammen. De to havde sex første aften Fie tjekkede ind, og herefter siger Jeppe, foran hele gruppen: “Jeg har faktisk en regel. Hvis hun knalder første dag, så er hun ikke en keeper”. Og det var lige netop det de to gjorde, og det efterlader selvfølgelig Fie frustreret og ked af det. Har du endnu ikke set traileren til aftenens afsnit, hvor Fie har hed sex for første gang på TV?

Så kan du se den lige, her.

Skyrim sexy mods Fie lauersen deler billeder efter sex Luksus thai escort århus

Tour de France har kört igång. Öppningsetappen blev dramatisk då flera tävlare åkte ihop i två etapper. Den första kraschen orsakades av en åskådare — som nu kommer att stämmas av arrangörerna. En åskådare stack ut ett plakat rakt framför åkarna med blicken åt det motsatta hållet — uppenbarligen för att förmedla ett budskap åt sina far- eller morföräldrar via tv-kamerorna — och Tony Martin som låg alldeles i täten hann inte väja.

Plötsligt låg hela teamet på asfalten. Många åskådare beter sig respektfullt, men tyvärr kan man inte säga det om den här individen. Jag hoppas att ingen skadade sig allt för allvarligt, säger Jumbo-Vismas Martin efteråt enligt sajten Cycling News.

Sprødt i fissen Danske kvinder sex Store fisser sexfilm

Det har den årige reality-stjerne og blogger Fie Laursen i den grad oplevet, efter hun havde sex foran kameraerne i mandagens afsnit af reality-programmet ‘Ex on the Beach’. – Jeg har aldrig oplevet noget lignende, og jeg har fandme oplevet meget i de år, jeg har været kendt, siger Fie Laursen til cfea.dk om de mange hadefulde og Estimated Reading Time: 4 mins. Fie Laursen: Sådan ser jeg ud efter sex. Hvorfor er folk så dømmende, spørger blogger Fie Laursen og deler “After sex-billeder”. Se dem her. Fie Laursen er træt af “slutshamming”. Derfor deler hun et par “After sex billeder”. Klik videre og se billederne. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix (Arkivfoto).

Femme lesbiske danmark

Jeg deler aldrig ud af mit sex liv, der er kun to veninder og så min mor der får lov at få de dirty details , da jeg ønsker privat liv omkring hvem jeg er sammen med. Dog er jeg træt af hvordan folk mener det er okay at kalde en pige for luder, hvis hun er sammen med flere istedet for at have en kæreste… Man kan have en kæreste i et år og være sammen med ham gange eller man kan se fyre man ikke er kærester med og være sammen med dem, ligeså mange gange som folk har sex med en kæreste.

Jeg har personligt ikke elsket en hver fyr jeg har været sammen med — Hvis man har lyst, så har man lyst til at have sex. Nogle mennesker ønsker kun at være sammen med en de elsker og det respekterer jeg fuldt ud — Ligesom folk skal respekterer dem som er mere frisindede. Folk flyver helt op i det røde felt over folk der viser seksualitet, folk der tør åbne lidt op og folk der endda bare poster et bikini billedet og det synes jeg er så åndsvagt.

Sex er noget af det smukkeste der er skabt og noget der i nogle tilfælde skaber liv. Hvorfor er folk så kropsforskrækkede? Hvorfor er folk så dømmende? Jeg er træt af dømmende mennesker, som skal støde til folk fordi de er mere frie i det. For hey, hvis en fyr er sammen med 10 piger er han sej? Men hvis en pige gør det så er hun en slut. Det er så latterligt at kvinder bliver set ned på når det kommer til sex og derfor provokerer jeg med dette indlæg.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Gem mit navn, mail og websted i denne browser til næste gang jeg kommenterer. Indsend Kommentar Annuller svar Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

50 ar der elsker pa stranden fisser Politikere der lesbiske Danske kvinder amatør nøgen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *